06-58958959

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!

0 product(en) - €0.00

SNELLE VERZENDING

Gratis geleverd!*

 • VÓÓR 16:00 BESTELD, dezelfde dag verzonden!
 • *GRATIS VERZENDING: NL >100€, BE >150€.
 • Razendsnelle LEVERING UIT VOORRAAD.

 

UITSTEKENDE SERVICE

Mail ons: contactformulier

 • SNEL ANTWOORD op al uw vragen.
 • 14 dagen NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE!
 • ACHTERAF BETALING mogelijk voor NL en BE.

GRATIS CADEAU

Bij iedere bestelling naar keuze!

 • Altijd verzekerd van de BESTE KWALITEIT.
 • RUIM ASSORTIMENT.
 • Externe KLANTENBEOORDELING 9,4/10.

Verzendkosten

We versturen GRATIS* vanaf 100 € binnen Nederland en naar België vanaf 150 €. Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! 

LET OP: PostNL bezorgt ook in het buitenland! Uw bestelling verstuurd PostNL bereikt alle adressen waar ook ter wereld! Snel en betrouwbaar. Staat uw land niet erbij? Mail ons naar info@veronicanailproducts.nl of via ons contactformulier en we laten u de actuele verzendkosten z.s.m. weten.

 

PostNL brievenbuspost 

PostNL Brievenbuspost in luchtkussenenvelop (klein formaat zendingen van een beperkt gewicht). Aangezien de tarieven van brievenbuspostzendingen gunstiger zijn, kiezen veel van onze klanten vaak voor de brievenbuspost. Houd rekening mee, dat indien u voor de brievenbuspostverzending kiest, dat u dan u geen track & trace nummer ontvangt (m.u.v. ' Brievenbuspakje' binnen Nederland). 

  t/m 100 gram tot 500 gram Levertijd
Nederland 2.92 € 3.65 € (met  track & trace) 
1 werkdag
Europa 3.75 € 6.25 € 2-4 werkdagen

 

 

 PostNL pakketpost         

PostNL Pakketpost. Als webwinkel zijnde, zijn wij afhankelijk van de vervoerder om uw bestelling op tijd en onbeschadigd bij u bezorgd te krijgen. PostNL is in Nederland een betrouwbare partner gebleken voor het afleveren van pakketten. De 98% van alle pakketpostzendingen worden dan ook volgende dag (m.u.v. zon-/feestdagen) bezorgd. Veronicanailproducts.nl is echter niet verantwoordelijk voor het tijdig bezorgen van uw pakket en kan daarom ook geen garantie geven dat uw pakket op tijd en juist bezorgd wordt. Om een aantal risico's uit te sluiten worden alle pakketpostzendingen met handtekening voor ontvangst verstuurd. Zo kunnnen we samen inzien waar uw pakket is afgeleverd en wie voor uw pakket heeft getekend, zodat u snel uw pakket persoonlijk in ontvangst mag nemen. Bij een verzending als pakketpost ontvangt u bovendien per email een track & trace nummer zodra uw pakket verzonden wordt. Om uw pakket te kunnen tracken kunt u op het linkje in de ontvangen email klikken of u gaat naar www.veronicanailproducts.nl en voert u als geregisteerde klant volgende stappen uit:

Log in:   voer uw email adres en uw wachtwoord.
Klik op:  ‘Mijn bestellingen’.
Klik op:  ‘Mijn bestelling bekijken’.
Klik op:  ‘Track bestelling’.

Ook kunt u uw pakket volgen via deze link: Track & Trace van PostNL.

Als extra service bieden we u bij de bezorging van uw pakket een aantal extra opties aan. U kunt kiezen voor:

 • ' PakjeGemak ': u kunt uw pakket op een PostNL afhaalpunt  laten bezorgen en later vanaf 16:00 uur (of in de avonduren) op kunt halen. Zo bent u verzekerd, dat u dezelfde dag uw pakket ontvangt ookal bent u de hele dag onderweg! 
 • ' PakjeGemak Expres ': uw pakket staat extra vroeg vanaf 8.30 uur klaar om opgehaald te kunnen worden op een PostNL afhaallocatie.  
 • ' Ochtendlevering ': uw pakket wordt tussen 8.00 - 12.00 uur bezorgd op het door u opgegeven adres. 
 • ' Avondlevering ': uw pakket wordt in de avond tussen 18.00 - 21.30 uur bezorgd op het door u opgegeven adres.
 
Nederland

België, Duitsland

Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Vereinigd Koninkrijk

Italië, Slowakije, Spanje, Tsjechië 

Finland, Hongarije, Ierland, Monaco, Polen, Portugal, Sovenië, Zweden Bulgarije, Estland, letland, Litouwen, Roemenië

Cyprus, Malta Griekenland Suriname
Pakket (t/m 30 kg)  5.95 €**    7.00 €**   12.50 € 13.75 € 17.75 € 23.50 € 26.50 € 35.00 € 45.50

 

    

* Voor pakketten >30 kg / XL pakketten / pallets gelden afwijkende tarieven.

** Gratis verzendkosten bij aankoopbedrag vanaf 100 € binnen Nederland en vanaf 150 € naar België.

Alle prijzen vermeld excl. BTW en conform PostNL tarieven, update januari 2016.      

 

Niet thuis

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op maandag tot en met zaterdag, kan het pakket bij uw buren worden aangeboden, tenzij u voor een extra sevice ' allen huisadres ' hebt gekozen. U ontvangt zelf een bericht hiervan in uw brievenbus. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging.

Als u of uw buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd.

Controleer uw pakket(en) goed bij afgifte. Laat zichtbare schade aan de verzenddoos altijd noteren bij de vervoerder. Doet u dit niet, dan is transportschade achteraf niet of moeilijk te claimen.

?